Coaching

het gaat dus over jou!

De wereld beweegt en niets blijft hetzelfde, ook wijzelf veranderen en ontplooien ons. Het is vaak een ontdekking die gepaard gaat met een zoektocht naar harmonie. Je loopt regelmatig tegen hetzelfde aan, en wil op zoek gaan om hier uit te leren. We bekijken samen verschillende aspecten van je, persoonlijkheid, gedrag & relatiepatronen, communicatie & hechtingsstijl…. Tijdens deze boeiende ontdekking en leermomenten beslis jijzelf hoe ver je jezelf wil verdiepen.

Coaching zorgt voor een nieuwe kijk en geeft je inzicht tot aanpak. Wat is je missie en wat zijn je doelstellingen. De blueprint die we samen maken zal je helpen als leidraad in je aanpak.

 

Het vertrekpunt ben jezelf

Samen gaan we aan de slag om jouw potentieel in de ruimste zin van het woord verder te ontwikkelen. Een prachtige ontdekkingstocht.

Via een eerste persoonlijk gesprek neem je de tijd om jouw situatie te vertellen/schetsen. Onze kennismaking start met het samen in kaart brengen van je vraag en noden. Op deze manier hebben we een doel voor ogen en kunnen we op zoek gaan naar een geschikte aanpak. Door samen in dialoog te gaan geef ik je nieuwe inzichten.

Hier krijg je meer zelfinzicht dmv reflectie. In de coachingsessie gaan we aan de slag met belemmeringen en geven we aandacht aan jouw passie en talenten. Ik leer je hoe het geven en ontvangen van energie te doseren. Tijdens deze leerrijke tocht kom je er toe de belangrijkste kwaliteiten te (her)kennen. Hiervan bespreken de verder planmatige aanpak.

 

Hoe verloopt het coachingtraject?

Oplossingsgericht ga ik je begeleiden naar je ontwikkeling in groei binnen je verschillende vaardigheden, mogelijkheden en omgeving. Hier gaan we eerst op zoek naar je vraag, uitdaging, droom en wens. Samen bekijken we wat vandaag de eventuele obstakels zijn die je weerhouden je doel te bereiken. We werken samen de opties -acties uit en komen tot een concreet stappenplan met een aantal mijlpalen.

Tijdens de gesprekken ontwikkelen zich nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden rond zelfsturing, zelfontplooing en zelfrealisatie zijn hiervan een automatisch gevolg. We werken nauw samen, en maken afspraken rond tijd, frequentie en evaluatiemomenten. Deze tocht naar verruiming van bewustwording en inzichten geeft u meerwaarde in het leven.

 

Coaching

  • Werken rond je pallet van talenten
  • Het bepalen, bereiken van je doelen
  • Zelfacceptatie, jezelf beter leren kennen & begrijpen.
  • Eigen aard (HSP) en of geaardheid.
  • Professionele verandering & ontwikkeling.
  • Relationele verandering & ontwikkeling.
  • Zichzelf zijn in relatie met anderen
  • Ingrijpende veranderingen.
  • Stressbestendigheid, omgaan met stress.

 

Realife

Contacteer ons

Realife bvba
Antwerpen (BE)
Telefoon: +32 (0)479 59 95 73
Stuur ons een e-mail

Of volg ons op sociale media

  • Facebook